2011. április 24., vasárnap

Skanzen


Érdekes kérdést tettem fel a lányomnak a Skanzenben. Épp egy néptánc együttes táncikált egy maroknyi nézőközönség előtt. Kérdem tőle, hogy neki mit jelent ez? Mármint a Magyar népzene illetve a néptánc, vagy bármi amit ott láttunk, ami a hagyományainkról szól. És azonnal rá is jöttem, hogy egyelőre sokat nem várhatok tőle. Hisz bennem is pár éve erősödött meg ez az érzés. Hogy ilyenkor a gyökereimet látom. És büszke vagyok! Neki még egyelőre talán látványosság. Most akkor ez azt jelenti, hogy nekem időközben benőtt a fejem lágya? :) De mindenkit megnyugtatok, hogy a népzene számomra csakis a valós népzene ami az érték. Nem összetévesztendő a mulatós és társai kategóriával, mert attól finoman fogalmazva is színeset ásítok. :) Bár ez azoknak kapóra jön, akik nem kedvelik a társaságomat, mert igen gyorsan ott hagyom a tett helyszínét ha megszólal.

Mire kiértünk, az eső is elállt. :)
Néhány kép erejéig megmutatom miket láttunk. Sajnos Enci sem festeni sem írókázni nem akart tojást, pedig azt hittem... na de ugye már nem kisgyerek :)
Láttunk kicsi újszülött barikát, aki még a lábán sem tudott megállni.
A tojások valami lenyűgöző látványt nyújtottak. :)
Tudnék még áradozni, sőt képből is van sok, de most ennyi a beszámoló.








2011. április 20., szerda

Újrasorsolva

Sajnos mivel Éva nem jelentkezett szombat óta, úgy gondoltuk az eltolt időponton túl is várunk még egy napot. Ez is letelt. Úgyhogy azt gondoltuk, ha ő nem jelentkezik, a többieknek megadjuk újra a lehetőséget. Így megint Vackorra bíztuk a sorsot.
Remélem megbocsátotok, de most nem fotóztam. Kicsit ugyan sikerült megcibálnia a papírt, de még olvasható volt a név,

MARGÓ

akinek sok szeretettel gratulálunk!

Margó kérlek egy elérhetőséget küldj nekem!

2011. április 16., szombat

A játék nyertese

A sorsolás megtörtént. Minden egyes csomagocska egy egy nevet tartalmazott, és ami fontos, egy egy kis jutalomfalatot (mind ugyanolyat).


Vackor nagyon profin kiválasztott egy kis csomagocskát, amit még széttépés előtt sikerült megszereznünk tőle.


A szerencsés nyertes
EVA.

Gratulálok! Kérlek szépen, egy elérhetőséget küldj nekem.

Kék és indiai

Imádom a kéket!Ez a minta már készült egyszer, de ahány gyöngy annyiféle lesz a végeredmény. Fotóztam pár gyűrűt is, de egyszerűen telefonnal nem lehet őket olyan képen megörökíteni ami használható.
Ezen kívül van egy tervem. Kicsit új vizekre evezek, ugyanis ezt az indiai féle nyakba való cuccot szeretném kivitelezni. Ami azért lesz újdonság, mivel meg is kell tervezni. Vannak már ötleteim, és a gyöngyök is megvannak hozzá, úgyhogy lehet, hogy hamarosan meg is tudom mutatni. Ha nem, sikerül úgy ahogyan szeretném, természetesen megtaposom. De arról is fogok tudósítani. :)) Kívánjatok szerencsét. :))


2011. április 3., vasárnap

Ki játszik ilyet?

Mivel nemrég volt a szülinapom és néztem, hogy a látogatóim száma közelít az ezerhez (ami tudom még több lenne ha mondjuk sűrűbben írnék és életjeleket adnék), így megszületett az ötlet!

JÁTÉK!
Mégpedig egy általunk (én és a kicsikém) készített swaris teklás medálért.

Sorsolás... aki a legszebb hozzászólást írja :D...na jó csak vicceltem.
Tehát a sorsolás
ÁPRILIS 16. azaz a mai napon este 8 óra.
( A déli 12 órát sajnos meg kellett változtatnom, mert valószínűleg nem leszünk gép közelben. )
Még aznap itt értesítem a nyertest, ami után természetesen elérhetőséget fogok kérni. A nyereményt postán vagy személyesen juttatom el a nyertesnek.
A neveket zárt borítékba teszem és egy igen prominens családtag fogja kiválasztani. Név szerint Vackor. A sorsolási bizottságban részt veszünk még én és Enikő, nehogy Vackor részrehajló legyen! :) Lehetőség szerint képekkel is illusztrálom az eseményt! :)

Naaa? Ki játszik ilyet? Majd megmondom milyet!
Ezért a cuccért megy a móka.


Amit tenned kell érte...
ezt talán már sokan tudjátok! :))


1, írj ide egy kommentet.

2, oszd meg a blogodban vagy bármilyen saját oldaladon (multiply, facebook, stb.) a játékom felhívását a "Kriszti gyöngyös játéka"képpel. Lehetőleg úgy, hogy a képre kattintva megnyíljon ez az oldal a felhívással, de ha ez nem megy, akkor a linkkel.

Hát ennyi... nem tudom kinek kedvez majd a szerencse, de remélem örömöt okoz majd ez a kis darab annak aki kapja.
És, még valami.
A nyertes kap tőlem még egy apró kis meglepit is.
Szóval...hajrá lányok, (na és persze fiúk, mert akadnak barátnők, anyukák, húgok is akiknek adhatjátok majd).


Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails